Sommarkvällar


Finns väl inget som är lika härligt som en underbar sommarkväll!? Men dom blir bara färre och färre...

Ojojoj i morse hade jag Dancie på rymmen i stora hagen med alla de andra hästarna vid Lisas! Kan lugnt säga att jag hade hjärtat i halsgropen!! Men tack och lov så hände ingenting farligt, Danice tyckte nog det var mycket uppfriskande efter alla långa dagar som spenderats i box! ;) Knashäst! Underbarare fyrbent varelse får man leta efter!

Hennes sår varas fortfarande och penicillinkuren har nu blivit förlängd två gånger. Men nu hoppas jag verkligen att det skall räcka efter dethär. Lite har såret börjat växa ihop så det går inte bakåt i alla fall. Men det känns som att det tar en evighet!

Annars så mår vi bara bra och allt är som vanligt. Hannes är ganska rastlös här hemma så vi får allt som oftast söka oss iväg till någon lekkompis. :)

Många funderingar snurrar i mitt huvud, som vanligt får man väl börja säga. men nog löser det sej på bästa sätt till slut, tror jag för tillfället! ;)

Ha det gott!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Janina

VA FIN BILD! och det löser sig noog, allt blir som det är menat :)

2010-08-09 @ 16:38:46
URL: http://janinacharlotte.blogspot.com
Postat av: sara

oootroligt foto...med det bästa du tagit :-)vi skanar nog alla Dancie...en kväll när Pappa kom körande med husvagnen till lidret så trodde J o M att de var D som kom hem me transport. J blev helt crazy å gnäggade som besatt ;-)

2010-08-10 @ 14:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0