En liten häst med glimten i ögat!

Igår flyttade Dancie hem. Alla verkar glada och nöjda! :) Dancie verkar ha tuffat upp sej lite vid Lisas. Där var hon så ynklig och sjuk så hon sökte tröst hos mej, men inte mera!! :)

 I morse när jag kom i hagen och skulle smörja hennes ben så hade hon inte alls tid med mej! Hon sprang omkring som värsta vildhästen och visade upp sej och jag kunde inte annat än att skratta. Så härligt att återigen ha en glad, frisk och busig häst! :) Känns som en evighet sen hon fick såret på benet och det är nog ganska länge också. Fem veckor tog det förrän det tog ihop.


I boxen vid Lisas.


Här ser ni såret ihopsytt. Det gula är en dränering så att all var skulle slippa bort. Såret gick som en ficka upp under skinnet ända upp där var ni ser ett stygn fast uppe. Det var stort och varigt och eländigt! Sen har allt skinn på det rakade området kommit lös för där under fanns massor med var. Så där är ny päls på kommande nu, som blir ljus.

Nu skall jag koka mat!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: anna

Åh hu va det såg ut ändå! Nästan så jag tappar aptiten på mitt goda,glutenfria lakrits;)

2010-08-28 @ 11:30:45
Postat av: Anita

Jag ser med andra ögon på din häst nu när jag fått se henne i verklighet och uppleva hur snäll och fin hon var. Och tänk att jag satt i sadeln! (: Du får gärna skicka bilderna som blev tagna då jag "red". Kram <3

2010-08-30 @ 20:37:39
Postat av: Sofie

Anita - Ja hon e jättefin! :) Och ni var jätteduktiga allihopan! Kram!

2010-08-31 @ 06:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0