Energiknuttar x 2

Hannes är mycket piggare idag och nu har han dessutom extra energi som för två! :) Men hellre det än att ha honom som han var igår. Trött och ledsen...

Dancies mugg har varken blivit bättre eller sämre. Igår var hon en riktig energiknutte hon också när vi var på en kort barbackatur. Kanske ingen bra ide att rida barbacka på min "nya" häst. Hon stunttar och hoppar som tokig åt allt, så det var inte så lätt att sitta på. ;) Härligt att se hur hon njuter och är full av livsglädje! :)

Sen har hon ett sår på etta bakbenet som hon haft länge nu och därför har jag använt benskydd bak. Men nu kan jag inte använda dom när dom skaver på muggen. Så jag testade att rida utan igår men det var ingen bra ide heller för då kom såret upp igen! :( Så nu måste jag försöka linda åtmistone bakbenen.
Det betyder att jag måste få skaffat mej paddar att ha under benlindorna, så jag ringde till Horse stuff och kollade och visst hade hon. Bara att hämta då, men man kör ju inte till stan bara sådär när man har sjukt barn hemma, så jag tänkte att jag har inget att förlora, frågar av Dani om han kan hämta dom efter jobbet när han ändå behövde fara till stan. Och JODÅ, det kunde han! ;) Så nu skall Dani fara till hästbutiken och hämta dom åt mej, han är snäll han! :)
En annan bild av hösten.

Tack för era fina kommentarer i förra inlägget! :)

Ha en bra dag!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: ag

Vad bra att Hannes mår bättre,skönt!Dani-snäll,det visste jag redan.

Jag borde baka något gott för frysen är tom,Lina hade feber inatt,huset är ostädat,mulet ute... Yes,livet är härligt:D

2009-10-22 @ 13:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0