Anna & Dancie

Idag har vi fullt program. Först kom Lina och Anna hit och efter lite akupunktur och lek for vi till hästarna för Anna med A skulle rida Dancie idag.

Det var riktigt roligt att se på. Jag tyckte de såg ut att funka riktigt bra tillsammans. Visst har vi mycket kvar att jobba på men hon är nog duktig när man tänker på hur ung hon är. (Hästen alltså.):) Det tyckte Lena och Anna också, så jag är så stolt över min fina tjej!
Anna pratar och Dancie lyssnar. :)Duktiga tjejer!

Ikväll skall jag få den stora äran att rida Sigge. Och till råga på allt skall vi rida i den nya manegen! :) Det skall bli så otroligt roligt! Han är en underbar häst, som lär mej jättemycket.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Eva

Härliga bilder av en underbar tjej och häst!!!

2009-10-06 @ 12:30:45
Postat av: sara

fina bilder. Ja blir ridsjuk.

2009-10-06 @ 20:21:03
Postat av: Anna med A

Vackra, duktiga Dancie! :) Ryttaren kan ju diskuteras .. Haha .. TACK för att jag fick prova rida henne, det var så KUL! Och det var så roligt att se då du red Sigge, jag hoppas du vill komma flera gånger! :) Jättekramar!

2009-10-06 @ 20:49:54
URL: http://bloggen.fi/lostinspace
Postat av: Marika

Jag måste snart sluta upp att läsa din blogg om inte min hästfeber lägger sig snart.. ;) Kan få dyra konsekvenser... Slipper förhoppningsvis och rida på fredan och ser sååå mycket fram emot det! :)

2009-10-06 @ 21:16:58
URL: http://kirasmatte.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Anna med A - Ryttaren är jättefin! Vill verkligen komma och rida Sigge flera gånger om jag får, han är verkligen härlig! :)Marika - Hehe! :) vad roligt om du slipper och stilla din hästfeber. Ser fram emot att läsa om det sen. :)

2009-10-06 @ 22:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0