Onsdag

Nu är det snart midnatt hemma, så ni sover säkert skönt. Här är den snart 17.00. Jag sitter här ensam i stugan och Hannes sover. Vi har vart på stan idag och där köpte jag en western hatt! :) Troligtvis kommer jag aldrig att använda den, men jag har alltid velat ha en, så nu har jag det. :)

De andra har stuckit iväg och köra go cart nu. Jag längtar tills imorgon. Klockan 9.00 far vi och rida!! Alla utom fammo & faffa som sköter Hannes. Det skall bli helt otroligt kul! Det tråkiga är att vi inte kan ta med någon kamera. Den är för stor att släpa runt på.
Jag skulle så gärna vilja fota allt och lite till, för att inte någonsin glömma hur underbart vackert här är! Men jag får försöka komma ihåg allt så gått det går. :)
Om jag inte får nog av ridningen imorgon så får jag fara själv på fredag på en fyra timmars tur uppe i begen. Den som vi skall rida imorgon är två timmar.Dehär blommorna var fina. De blommade i ett stort träd. :)
En dag var vi och hälsa på en av Stinas kompisar. Hennes bror hade en massa olika bössor som gubbarna fick testa. :) Jag skulle nog också ha fått prova men vågade inte riktigt. ;)

Sköt om er!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj, oj va jag oxå sku vilja å rida uppe i bergen. Kom plötsligt att tänka på ridturen i Alperna. Det var ju för underbart ;) man kan ju bara le åt minnena... Jag har ett nytt jobb på gång så idag ska jag å träffa rektorn... spännande! Ha det gott å rid försiktigt i bergen så att int hästen snubblar! Kram

2009-06-18 @ 06:33:23
Postat av: ag

Vad kan nu detta vara för träd?Skrapar mitt huvud och grubblar!Du ska se att det slutar med att du börjar med westernridning här hemma oxå:)Dancie skulle säkert passa perfekt till det.Det kan hända att vi far ut med henne imorgon,tänk att det är midsommarafton då!Jag kommer sakna er alla tre... bamsekramar

2009-06-18 @ 07:51:18
Postat av: bella

va roligt att få följa er resa på bloggen! underbarat ser de ut att vara, man blir alldeles res sjuk! hade jätte gott!

2009-06-18 @ 07:51:45
Postat av: ag

Ps.Fotot av den tufft skjutande D ser bra för härligt ut,du fångade honom exakt i rätt ögonblick:)

2009-06-18 @ 07:52:50
Postat av: Irene

Ni verkar ju ha det riktigt kul på resan, kul att följa med på bloggen! Undrar om det ser ungefär likadant ut där ni är som där vi var. Ni är ju lite högre upp, men säkert ser det ganska lika ut. Här har vi lite problem att svänga om dygnet sen vi kom hem.

2009-06-18 @ 08:14:15
Postat av: Kika

Avundsjuk & har reisfeber! ;-) Kul ti läsa uppdateringar. Lägg gärna upp mytji bildre! :-)

2009-06-18 @ 11:45:30
URL: http://carinamargareta.blogg.se/
Postat av: kea

ojoj, va ja får reisfeber å...:) Va rolit ni verka ti ha, hoppas ni får uppleva mytsji å ha bra väder! Trevlig midsommar å hoppas ni får en fin ridtur!

2009-06-18 @ 15:15:32
Postat av: ag

Idag har jag plockat lupiner och satt i vas här ute,en av dina favoritblommor.Bakar en daimkaka nu,den är jättegod,jag ska baka en åt er oxå sen.

Hoppas att din dag varit härlig och att ni fått en underbar ridtur.

Önskar en alla en fin midsommarhelg!

2009-06-18 @ 20:20:23
Postat av: Sara

Provade rump jorden ikväll och Jane verkade inte bry sej..skönt. Kanske det går att börja rida lite vettigare nu :-) Sen lekte vi i rundkorallen. Sen kväll, ensam med min fina häst, kände att jag nådde fram till hennes innersta tankar. Hon sa att hon tycker jag är lite jobbig nu men jag sa att jag menar ju bara väl :-) Kul att höra din röst idag :-)

2009-06-18 @ 22:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0