Uppdatering

 En stund sen jag uppdaterade bloggen nu. Vi mår bara bra. Jag har lite bilder som är från tidigare dagar att visa er.En morgon var vi och äta ute amerikansk frukost. Ooja, vi blev mätta! ;)
Här är en bild från droppstensgrottan. Bilden stämmer inte alls överens med verkligheten men jag laddar upp den ändå. Allt var jättestort och mäktigt.
Missisippi river.

Som jag skrev tidigare så var vi till Memphis två dagar. Där var Stina, jag och Hannes på zoo så länge dom andra var till Graceland. Stället där Elvis bodde. :) Sen var vi på stan lite också. Det var väldigt varmt där, närmare 40 grader! Pust!! ;)
Det fanns en massa olika djur där. Hannes var lite för liten att förstå riktigt men vissa djur tyckte han nog om. Girafferna...
... och denhär också. Han stod och sa usch åt den hela tiden. Och det var nog rätt ord för denhär krabaten! :)
Dehär blommorna var riktigt stora. Minst som två händer.

 Sen började resan tillbaka till Fort Wayne, Vi stannde och sov en natt på vägen, annars hade det blivit en så lång bilresa.

Igår var vi till en butik där dom hade hästsaker. Jätteintressant! :)Köpte tyglar. :) (Ett par åt dej också Sara.) Och sen hittade jag ett grimskaft som töjer. Vet inte riktigt om det är dethär du har pratat om men jag köpte ett så får vi se hur det fungerar. :)

Annars har dom den godaste glassen jag någonsin ätit här också!

Sköt om er!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Kika

Sir så härligt ut! Minns didär amerikanska frukostarna. En upplevelse i sig..:-) Snart kommer ni & vi hem - kul! Ska bli roligt att se alla bilderna. :-)

2009-06-25 @ 20:18:50
URL: http://carinamargareta.blogg.se/
Postat av: Eva

Trevligt med en uppdatering ;) Blir riktigt ressjuk av att se bilderna. Ha det gott å snart kommer ni ju hem! Kram

2009-06-25 @ 21:15:39
Postat av: ag

Ikväll har vi varit på F&G dressyrtävling och jag tyckte det var sååå interssant.Emma övar programmet här i vardagsrummet,hårdträningen har börjat:)

Söta Hannes som vill hem,klart han vill!Jag tänkte när jag hämtade hjälmen till ert att ni säkert har det jättevarmt i lägenheten,speciellt som ni är vana med ac.Kanske det inte spelar någon roll?

Första och sista gången var det inget problem att ta henne,andra gången gick hon undan någon minut.

Bamsekramizar

2009-06-25 @ 21:48:45
Postat av: pärlan

Hej!Vänt bara,he kombä no tibaks!

2009-06-25 @ 22:17:05
Postat av: Sara

Vad bra att du köpte grimskaftet :-) Få se nu då om det hjälper... Morgonmålet i Amerika ser inte precis hälsosamt ut :-) Det blir en varm dag här igen idag men hästarna står bara inne å njuter. Ulrika fick nog jobba som en karl med Ds hovar men nu e de fina igen. Ja har så mycket att skriva men vi ses ju snart å då får du sätta öronproppar i öronen av mitt babbel :-) Kramiz

2009-06-26 @ 09:16:56
Postat av: Sofie

ag - Hade nog så väldigt gärna varit där på FG cupen! Det är så intressant varje gång!Sara - Jag saknar ditt babbel!! ;) Bra om ni fick dom lagade efter mycket möda och besvär.Snart kommer vi hem! :) Saknar er alla!

2009-06-26 @ 15:17:11
Postat av: Anonym

Här är varmt som i öknen...nästan!Ta hem en av dom smarriga glassarna åt mig,jag behöver svalka mig.Och i morgon kommer ni hem:)

2009-06-27 @ 10:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0