Hej på er!

Tack för era kommentarer! :) Sara du får fortsätta att uppdatera mej här på bloggen. Skall läsa när jag har möjlighet. Har inte sett något meddelande av dej. Så bra att Maysan är fin och ren nu då. :) Hoppas att allt går bra med flyttandet och att hon inte ger sej iväg på rymmen i Oravais! ;)

Resan gick jättebra! Hannes var supersnäll, men en lång resa var det. Tur att det tar en stund innan vi måste sitta på planet igen. ;) Vi har just ätit morgonmål och Hannes och Dani är ute på området här runt skolan. Det är jättefint här. Det ser nog ut som jag hade tänkt mej att det skulle göra här, men fattar nog inte riktigt att vi här är ännu. :) Snart skall jag gå ut och fota lite.

Ha det bra där hemma, jag saknar er! 

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: ag

Vad skönt att höra ifrån er och bra att hannes klarade resan bra.Vi har inte hunnit till D.ännu men jag väntar faktist på att pröva på.

Ha det så bra nu och njut av allt ni ser och upplever.Krama Hannes från mig

2009-06-13 @ 16:45:18
Postat av: Johanna

Go'kväll!

Wanja och jag har ju varit och motionera din fina pålle imorse, Sara sa att A skulle fara ut med henne nån dag men det var ju tur att dom inte var just idag dom också... Nog är hon så snäll och mysig att rida, W travade flera gånger... Och Dancie och jag galopperade ganska lång, åh hjälp va skoj, sparkade lite bakut en gång... :-)

Här är tråkigt mulet så jag tror jag skall krypa under täcket redan så väntar vi med spänning på några fotografier!!!

2009-06-13 @ 19:39:52
Postat av: Eva

Hej! Har kollat din blogg flera gånger idag... äntligen har du uppdaterat dej ;) Va, sku int Hannes va duktig. Jag var med Linn på Catrines vigsel idag, å Linn åt russin i mängder för att hon sku uppföra sej :) Jag tror att jag far med Fanny nån dag till D, hon hade varit dit cyklande å kolla dem ikväll. Ha det gott å njut! Kram

2009-06-13 @ 21:00:10
Postat av: ag

Inget nytt,jag får vänta lite till.Ni har säkert fullt upp i Amerikat!

Här är ganska jämnmulet,hade M.kalas igår.Man har inte riktigt ro att vara ute för då har myggorna kalas.Sommarmarodörer:(

Jag fundera att vi far till Dancie i morgon om nu inte regnet öser ner.Hur är det annars nu med din allergi,är fröet kvar?

2009-06-14 @ 12:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0